LEVEREN

Hoe lang duurt het vooraleer mijn bestelling geleverd wordt?

Uw zending wordt de zelfde werkdag verstuurd.
Bestellingen die vrijdag na 17:00 worden geplaatst of in het weekend worden dinsdag geleverd. Indien er vertraging is van levering door de schuld van Post NL, dan kan Wowfixitnederland.nl hiervoor niet verantwoordelijk gesteld worden. Van zodra wij uw zending overdragen, is Post NL verantwoordelijk. U kan steeds terecht bij de klantendienst van Post NL voor eventuele vragen over de levering.

Indien er iets onverwachts voorvalt dat de levertermijn door ons toedoen verlengd, dan brengen wij u daarvan uiteraard onmiddellijk op de hoogte.

Hoeveel bedragen de verzendkosten en wanneer is het gratis?
Bij zendingen binnen Nederland is de verzending gratis.

Hoe wordt mijn bestelling bezorgd?
Wij verzenden uw pakje met Post NL, één van de meest betrouwbaarste leveranciers van pakketjes. Zij leveren van maandag tot en met vrijdag tijdens de kantooruren. U kan kiezen voor levering aan huis/kantoor of voor levering op een door u gekozen postpunt.

 

RETOURNEREN

Eenvoudig retourneren.
Toch niet 100% tevreden met uw aankoop en u wenst dit te retourneren?  Geen probleem, u heeft als consument een bedenktijd of herroepingsrecht van 14 dagen zonder opgave van reden.

Wij nemen wel enkel goederen terug die ongebruikt, in nieuwstaatonbeschadigd en in originele verpakking terug bij ons arriveren.

Retourneren is voor niemand leuk.  We proberen dit dus te vermijden door de informatie bij de producten zo correct en zo volledig mogelijk te omschrijven. Indien u twijfelt of vragen heeft over onze producten, kan u ons gerust bellen of mailen voor extra info alvorens u gaat bestellen.

Retourkosten.
De kosten voor de retourzending zijn steeds ten laste van de klant, zijnde € 5,95 + eventuele retourkosten.

Enkel als de reden van retour bij ons ligt omdat wij u een foutief of beschadigd artikel toestuurden, is de retour kost uiteraard voor onze rekening.