Wat doet WOWfixit vloeistof screen protectorvoor het beschermen van de beeldscherm?

 

Beschermt glas tegen krassen en knippen

 nieuwste nanotechnologie om uw apparaten tegen krassen te beschermen.

Het bestaat uit nanodeeltjes van titaandioxide. Deze nanotechnologie maakt het oppervlak van het scherm glad en geeft een hardheid van 9H, wat overeenkomt met de hardheid van Sapphire of Ruby.

 De nanodeeltjes combineren ook in een kristalroosterachtige structuur, die een van de sterkste chemische structuren vormt die kunnen worden bereikt.

Dit rooster zorgt ervoor dat het scherm strak blijft en meer stabiliteit biedt, aangezien de moleculen de beschermlaag vasthouden. Hierdoor kan de weergave effecten van maximaal 6kg weerstaan. Dit garandeert niet dat het beeldscherm nooit zal breken, maar de kans op een weergavepauze bij een eenvoudige vulling is aanzienlijk verminderd.

 

 

Zelfreinigend, stoot water af, knipt vet, doodt bacteriën

Zelfreinigend, stoot water af, knipt vet, doodt bacteriën De WOWFIXIT beschermende laag is dubbel actief en combineert twee eigenschappen die het display zelfreinigend en het antibacteriële effect mogelijk maken: Aan de ene kant veroorzaakt de beschermlaag WOWFIXIT- een vermindering van de oppervlaktespanning en voorkomt aldus de druppelvorming.

Als gevolg hiervan raakten waterdruppels het displayoppervlak. Dit wordt vaak aangeduid als een hydrofoob effect of als een lotus effect ... Aan de andere kant worden de nanodeeltjes geïoniseerd door de WOWFIXIT-beschermende laag onder invloed van zonlicht.

Ze produceren actieve zuurstof, die op zijn beurt de meeste vetten klipt en bacteriën doodt.

 

 

Beschermt tegen elektromagnetische straling

Herinner je je de Faraday kooi? Dit houdt in dat de elektriciteit niet kan doordringen van een gaas of plaat, waardoor de binnenkant van de kooi volledig van de elektriciteit wordt afgeschermd. Het werkt ook op dezelfde manier als de WOWFIXIT schermbeveiliging.

De nanodeeltjes van titaandioxide vormen van nature een soort gaas op het nano-niveau.

Dit "nanonet mesh" is erg moeilijk te penetreren voor elektriciteit, elektrische en magnetische velden.

Aangezien het, in tegenstelling tot de kooi, geen omslag aan alle kanten is, is de afscherming niet honderd procent. Desalniettemin vermindert de WOWFIXIT beschermlaag de elektromagnetische straling met 92,7%

 


Verbetert de touchscreen gevoeligheid


Verbetert de Touchscreen gevoeligheid In tegenstelling tot "conventionele" schermbeschermers beïnvloedt de dunne onzichtbare WOWFIXIT beschermende laag de gevoeligheid van het touchscreen op welke manier dan ook, maar verbetert het zelfs.

WOWFIXIT onderbreekt de stroomstroom tussen uw vinger en het aanraakscherm niet, zodat uw commando op het aanraakscherm aankomt zonder omwegen of onderbrekingen. Alle functies van het touchscreen, inclusief 3D-touch, worden behouden.

 

 

Intensified kleuren, Verbetert foto- en videokwaliteit

De beschermende laag WOWFIXIT werkt in zekere zin als een optisch filter.

Het breekt het licht zodat de kleuren intenser en verzadigd worden, waardoor de foto scherper wordt. Dit geldt zowel voor het beeldscherm als voor de camera. WOWFIXIT verbetert de kwaliteit van uw foto- en video-opnamen.